Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Přítel Renaty Řepkové, bývalé manželky fotbalové hvězdy Tomáše Řepky (50), Václav Vokál se zase vyznamenal. Tak jako už před časem, i nyní se rasisticky vyjádřil k Tomášově přítelkyni Vlaďce Erbové (42). A méně hrubá slova než „sv*ně černá“ či „cikánka“ rozhodně nepadala!

Vokál reagoval na status Taťány Makarenko (34), s níž nyní randí exmanžel Erbové Zdeněk Bahenský, a jež na svém Facebooku dávala odkaz na náš nedávný článek o tom, že se konečně seznámila s dcerou Erbové a Bahenského Viktorkou. „Myslím, že je naprosto v pořádku, že se obecně ví, že jsem Viktorku poznala. Ještě aby ne, po roce a půl vztahu,“ uvedla Taťána a vyprovokovala tak Vokálovu reakci.

„Jo a do ní, do svině černý!!! Škoda, že nebylo foto, kde jste všichni, hned bych si to dal na zeď! Doufám, že tady nemáš novináře, ona už na mě jednou ta cikánka podala trestní oznámení a bylo jí to prd platný,“ napsal Franta Jetel Prevít Grassel na profil Makarenko a jeho urážlivý názor nikdo ani po několika hodinách nevymazal. Za přezdívkou se má skrývat Václav Vokál, přítel Řepkové, který jeho užívání již v minulosti potvrdil. A také je pravda, že Erbová na něj za jeho rasistické výroky již v minulosti trestní oznámení podala.

„Bez komentáře,“ reagovala na nejnovější útok Erbová. Případ budeme dál sledovat.

Reklama

Další články

Načítám