Hlavní obsah
Článek

Chcete-li si zimní sporty užít naplno, miolé dámy, měly byste do své výbavy zahrnout také kvalitní termoprádlo. Funkční prádlo ocení nejen vášnivé lyžařky, ale každý, kdo v zimě tráví delší dobu venku. Zazimujte se od hlavy až k patě a rovnou využijte 20% slevy – pozor, jen do konce týdne!

Chystáte se na hory? Víme, jak zůstat v teple a suchu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při výběru funkčního prádla vsaďte na kvalitu! Hlavními úkoly termoprádla je dobře odvádět pot od těla, který dále předává do další vrstvy oblečení a zabraňuje tak pocitu studena, prádlo má nízkou nasákavost, je neprodyšné a udržuje optimální tělesnou teplotu. V aktuální nabídce Astratexu se zahřejete od hlavy až k patě!

Na horách se bez kvalitní výbavy neobejdete!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Triko Thermoline vás díky svým termoregulačním schopnostem udrží v teple a suchu. Technologie Silverfit ničí bakterie a tím potlačuje nepříjemné pachy. Bezvadný střih z něj učiní vaši druhou kůži. Pozor, v nabídce jsou i spodky ze stejné řady! Chcete-li se s partnerem sladit, můžete celou soupravu pořídit také v pánské verzi. Nepřekonatelný komfort, teplo a sucho! Co víc si přát?

Pocit tepla každý den, od hlavy až k patě!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud se chystáte na běžky nebo jen na procházku se psem, určitě oceníte zateplené triko Arca, které zahřeje a také udrží v suchu. Vnitřní strana je potažena fleecem, takže se budete cítit jako v bavlnce. Nemusíte se bát krabatění - střih se přizpůsobí ženským tvarům! Potřebujete se zateplit celá? Pořiďte si k triku i hřejivé spodky! Pozor, i tuto sadu pořídíte i v pánské verzi.

Stop studeným a vlhkým nohám!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte-li se v zimě sportovat, určitě si nevystačíte s obyčejnými teplými ponožkami. Termo ponožky z Merino vlny zajistí, že budou vaše nohy celý den v teple a suchu. Vlna merino má úžasné vlastnosti, které v zimě jistě oceníte – veškerou vlhkost absorbuje a následně ji uvolní do okolí, současně vaše nohy udrží v teple. Mít nohy v teple je základ!

Konec zmrzlým uším a nudlím u nosu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na svahu a v krutých mrazech kromě teplého prádla oceníte také kuklu Haster. Anatomicky tvarovaná tenká kukla Haster důvtipného střihu ochrání před mrazem celý obličej! Dlouhá krční část a ztenčená látka v oblasti úst a uší z této kukly činí nenahraditelnou součást zimního šatníku každého lyžaře.

Další články

Načítám