Hlavní obsah
Článek

Ornella Štiková (19), která prý čeká dítě s manželem Gábiny Partyšové (45) Josefem Koktou (55) lhala, když tvrdila, že její nahé fotky zveřejněné bulvárem byly schválně vypuštěny na veřejnost kvůli propagaci filmu Jiřího Menzela (†82) Sukničkáři.

Proti jejímu tvrzení se však ostře ohradil PR koordinátor filmu Sukničkáři. „Mohu kategoricky vyloučit, že by mezi fotografiemi z filmu byla nějaká se slečnou Ornellou Štikovou, natož aby byla uvolněna do médií,“ napsal Super.cz PR koordinátor filmu Radek Auer s tím, že jeho prostřednictvím probíhá veškerá komunikace s médii týkající se Sukničkářů.

"Veškeré fotografie z natáčení i příprav procházejí poměrně složitým několikaúrovňovým schvalovacím procesem. Do médií jsou uvolňovány pouze takové fotografie, které schválí producenti, režisér, popřípadě herci,“ dodal Auer.

Tvůrci filmu prý nemají sebemenší důvod zviditelňovat film prostřednictvím nahých fotek Ornelly Štikové.

„Film má velmi silné mediální pokrytí díky hvězdnému obsazení, osobě pana režiséra i velikosti a specifičnosti projektu a opravdu nepotřebuje zvyšovat publicitu způsobem naznačeným slečnou Ornellou Štikovou,“ uzavřel PR koordinátor.

Těhotná Ornella si přitom nebrala žádné servítky a z vypuštění fotek na veřejnost rovnou obvinila režiséra Jiřího Menzela, jehož dokonce označila za kre**na. Menzel kvůli křivému nařčení dokonce zvažuje žalobu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám