Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dítě na usmířenou kvůli těhotenství milenky? I tak se může vyvíjet další díl scénáře, kde hrají hlavní role nevěrný Pepa Kokta, podvedená Gábina Partyšová (45) a zhrzená Ornella Štiková. Tu jistě nepotěší, že zatímco ji Pepa posílal na potrat, s manželkou by si přál další dítě.

Když Ornella oznámila své těhotenství, Pepa vyjádřil přání, aby šla, už ze svého zájmu, na přerušení. Nešlo jen o to, že s ní nechce žít a na dítě je mladá, ale obával se i vlivu medikamentů na dnu, které bral v době, kdy mohl vnadnou blondýnu oplodnit.

Zřejmě je už nebere, a nebo je chystá vysadit. Plánuje totiž, že by si potomka pořídil také se svou zákonnou manželkou. "Moc bych si s Gábinou přál další děti. Klidně ještě jedno nebo dvě. Je to to nejkrásnější, co vás s milovaným člověkem může spojovat," řekl Blesku.

Nic nenamítá ani Gábina. "Vnitřně říkám ano. Ale zatím to nebylo na pořadu dne kvůli těm lékům," upřesnila Partyšová. Na to, že s Ornellou dítě mít nechtěl a nechce, její manžel názor nezměnil. "Děti člověk chce s tím, s kým chce žít. A to je Gábina," uzavřel Kokta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám