Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dámy, radujte se. Vypadá to, že největší krasavec ze seriálu Cesty domů, herec Martin Kraus už není zadaný. Ještě na začátku května mluvil o své dívce, s níž chodil několik let. To už je ale podle zdroje ze štábu minulostí.

"K tomu bych se moc vyjadřovat nechtěl," bránil se původně Martin dotazu. Když ale zjistil, že dostane šanci sdělit, jakou novou partnerku by si představoval, obrátil a vyjmenoval všechny atributy, které by jeho dívka měla mít. To, že musí být krásná a chytrá, je jen základ. "A taky mi ji musí schválit maminka," překvapil herec, jenž je přirovnáván k mladému Belmondovi.

On sám ale také nenabízí málo. Ti, kdo sledovali VIP Prostřeno, zjistili, že Martin například skvěle vaří. Také to není žádný vyhladovělý herec, ale synek ze statku. "Jak se říká: sám si vařím, sám si peru, že se na to ne...," smál se Martin.

Do chomoutu se ale prý nežene. "Jsem ještě mladý, mám toho hodně před sebou. Ale na druhou stranu si představuji, že bych chtěl mít velkou rodinu. Už mám i jméno pro prvorozeného syna," uzavřel. My ale doufáme, že jméno Bohouš, které zvolil, si snad časem rozmyslí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám