Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kristýna Janáčková se vyloupla jako labuť z káčátka. Dříve nenápadná brunetka, které by si na ulici nikdo nevšiml, se pomalu, ale jistě stává propagátorkou nových trendů. "Móda mě začala bavit," řekla Super.cz Kristýna, která je novou posilou seriálu Cesty domů. Na seriálovém večírku zaujala i svojí módní kreací.

První krůček udělala Kristýna na karlovarském filmovém festivalu, kdy si poprvé vyšla v drahé róbě od návrháře a v podpatcích. Teď už se snaží poradit si sama. "Sleduji časopisy, zajímá mě to," upřesnila s tím, že by neprotestovala ani proti tomu, kdyby ji z některého magazínu oslovili, aby nafotila fotoeditorial.

"Zatím se ale bohužel nikdo neozval," postěžovala si švagrová Ani Geislerové, která už je v módě podstatně dál a a dokonce i navrhuje své vlastní kolekce. "Já se ještě tolik nevyznám ani v návrhářích. Z českých mne momentálně nenapadá nikdo, koho bych upřednostňovala. Ze zahraničních se mi líbí Stella McCartney. Zatím od ní mám ale jenom parfém," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám