Hlavní obsah
Článek

Vítězem novácké dobrodružné reality show Farma se stal Michal Páleník, který ve velkém finále porazil Šárku Havrlíkovou.

Michal jako první získal tři vítězné body a vyhrál vysněný milión korun. „Je to neuvěřitelný pocit, jsem strašně rád, že jsem mohl  na Farmě být  a poznat se s tolika lidma,“ řekl krátce po vítězství Michal.

Šárka s Michalem se utkali hned v několika duelech. V první disciplíně finalisté soutěžili v dojení krávy. Nejrychleji nadojil požadovaný jeden litr mléka Michal, a tak si připsal první bod. Vědomostní duel zvládla lépe naopak Šárka.

Další vítězství si připsal opět Michal, kterému prostřednictvím sms hlasování udělili cenný bod televizní diváci. Rozhodující třetí bod získal Michal suverénně – jako prvnímu se mu podařilo pomocí koštýře přelít víno ze sudu do džbánu, a tak se mohl radovat z pohádkové výhry.

V napínavé soutěži Farma soupeřilo pod dobu dvou měsíců celkem dvanáct soutěžících, kteří plnili zadané úkoly na samotě uprostřed českých hor. Na konci každého týdne Farmu opustil jeden farmář poté, co prohrál se soupeřem v duelu.

Reklama

Další články

Načítám