Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co Jaromír Jágr (52) a Inna Puhajková (38) definitivně ukončili svůj šestiletý vztah, si oba opět rozumí jako nikdy předtím.

„Po lidské stránce jsme si vždycky rozuměli a já si troufám říct, že jsme se rozešli v dobrém. Teď spolu vycházíme ještě líp než v posledním roce našeho vztahu,“ svěřila se Inna v rozhovoru pro deník Blesk. Po rozchodu oběma konečně vychladly hlavy, a tak jsou si bývalí partneři schopní o všem rozumně popovídat. „Spoustu věcí jsme si vyříkali na rovinu. Není co ztratit, jsme k sobě víc otevření, protože v tom už nejsou emoce,“ říká v rozhovoru Inna.

Pro mnoho lovců slavných skalpů je bývalá přítelkyně fenomenálního hokejisty velmi dobrou trofejí. Inně se ale zdařile daří tyto nabídky odmítat. „Nápadníci samozřejmě jsou. Mám spoustu nabídek na rande, na večeři, na dovolenou. Chlapy moc neřeším. Není to na pořadu dne,“ svěřila se kráska pro změnu Aha!.

Kromě studia se Puhajková naplno věnuje své nové práci sportovní reportérky. Láska tedy musí jít stranou. „Tohle mě zaměstnává nejen fyzicky, ale i psychicky po většinu mého dne,“ říká Inna deníku a dále dodává. „Jako reportérka Sportovních novin jsem se našla a také Jarda mě v tom podporuje.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám