Hlavní obsah
Článek

Videoklip plný nahých těl i nahých scén, vášně, něhy a erotiky má na svědomí herec a zpěvák Zdeněk Podhůrský. Lechtivý, ale podmanivý scénář napsal ke své nové písni Slaný déšť, kterou představuje v rámci charitativního projektu Ptejte se – číslo na Boha.

V klipu si zahrála modelka Andrea Kočmanová, která na castingu zaujala nejen Zdeňka, ale i kameramany a celý štáb. V té době byla totiž zcela novopečenou maminkou, což se na jejím štíhlém těle projevilo jen jedinou věcí - na její drobné postavě se vyjímaly výrazné ženské přednosti.

Než ovšem došlo k natáčení klipu, uběhl rok a její ňadra již nabyla přirozených tvarů. „Tenkrát kojila a měla opravdu nepřehlédnutelný dekolt. Škoda, že jsme to nestihli natočit dřív,“ směje se Zdeněk. „Ale i tak je Andrea nádherná a sexy a věřím, že v klipu zaujme nejen všechny chlapy, ale i ženy,“ dodává s potutelným úsměvem.

Modelka prokázala i jiné kvality než krásu a půvab. Pod vodou, kde klip zčásti vznikal, odvedla naprosto profesionální práci. V jednu chvíli se o ni ovšem štáb začal bát. „Byla pod vodou nějak dlouho a my si mysleli, že je tak šikovná a vydrží s dechem. Ona se nám ale zamotala do šály a nemohla se z ní dostat a topila se. Naštěstí nakonec vyplavala sama a nemusel zasahovat tým šesti potápěčů, kteří byli natáčení v mělnickém bazénu přítomni a dohlíželi na bezpečnost," dodal Zdeněk.

Sám si natáčení náramně užil. Kdy jindy by si mohl jinak oficiálně zadaný herec sáhnout bez výčitek na cizí dokonalé ženské tělo? Sám se snažil kvůli klipu postavu zdokonalit, aby se mohl svléknout do naha. „Tři měsíce jsem makal a cvičil, abych byl štíhlý. Teď paradoxně hubnu i bez cvičení díky projektu samotnému, je kolem něj spousta práce a nevěřil jsem, že se pouštím do něčeho tak složitého,“ uznává.

Charitativní projekt Ptejte se - číslo na Boha, jehož je producentem, spolupracuje s organizací Dobrý skutek, jejímž prostřednictvím finančně pomáhá hendikepovaným dětem. Prvními dětmi, které potřebují pomoc, jsou šestiletá dvojčata Julinka a Jiřík Sýkorovi, která se narodila v 25. týdnu těhotenství. Vyhrála sice svůj boj se životem, ale daň je obrovská - prodělala například dětskou mozkovou obrnu, špatně mluví, vidí, chodí.

Významně jim v léčbě může pomoci dvoutýdenní léčebný program v centru Adeli Piešťany, který stojí v přepočtu 128 900 Kč pro obě děti. A jak lze přispět? Zanechat vzkaz na telefonním čísle projektu, nebo prostřednictvím dárcovského účtu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám