Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Petra Faltýnová (46) promluvila o útocích jejích kolegyň, které se nechaly po módní přehlídce krátce před Vánocemi slyšet, že si Faltýnová přinesla svoje obnošené prádlo z domova, a navíc jim brala jejich vybrané oblečení.

"Byly jsme tam všechny od rána, pečlivě všechno zkoušely, a pak si tam hodinu před přehlídkou nakráčela Faltýnová, začala nám brát oblečení, že tohle chce předvádět ona a jako bonus vytáhla z kabelky své prádlo s tím, že ona bude předvádět tanga a podvazky a jí určené prádlo se jí nelíbí," tvrdily některé krásky po přehlídce.

Co na to Petra? "Měla jsem s pořadatelem domluveno, že přijdu na pátou hodinu, přišla jsem na šestou, to je pravda. Prádlo jsem měla jasně určené a mám pocit, že jsem měla asi nejhorší prádlo ze všech. Odnosila jsem ho, protože v zahraničí si nedokážu představit, že by některá holka řekla, že tohle nepůjde. Nevím, proč to holky neřekly pořadatelům, nebo mně. Příště zase přijdu, zase asi dorazím pozdě a zase předvedu, co mi dají. Takhle se chová profesionální modelka," dodala Faltýnová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám