Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé v historii České Miss se do finále probojovala dívka s exotickými rysy. Finalistka Monika Leová okouzlila porotu natolik, že neměli nejmenší pochybnosti o jejím zařazení mezi deset nejkrásnějších dívek Česka. Monika se narodila v Čechách, její maminka je Češka, tatínek pochází z Vietnamu.

"Jsem ráda, že jsem průbojnice. Jsem nadšená, že tu můžu být. Beru to jako obrovskou příležitost, zkušenost, možnost poukázat na to, že nejsme o nic menší Češi než ostatní. Jen jsme se třeba více potatili," řekla Super.cz se smíchem krásná Monika

Moniku od dětství vychovávají babička s dědečkem. "Maminka je u přítele, s tatínkem se brzy rozešli, ten žije sám," vysvětluje.

Modelingu se věnuje od patnácti let. "Mám za sebou nějaké přehlídky, focení. Základ, který je i přínosem pro Českou Miss," říká. "Jsem na sebe pyšná. Dostat se do desítky beru jako velký úspěch," dodala krásná vietnamská finalistka.

Přítele má tři roky. "S přítelem jsme tři roky. Je to skvělej báječnej vztah. Myslím, že nás tato soutěž vůbec neohrozí. Koluje nějaká missí nemoc, ale já jsem očkovaná, mě se to netýká," uzavřela se smíchem Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám