Hlavní obsah
Článek

Herečku Kim Cattrall (56) zná většina televizních diváku jako náruživou Samanthu se seriálu Sex ve městě. I když od dob natáčení uplynula již řada let, Kim vypadá pořád velmi dobře. A co víc, hvězda, která by mohla mít nos nahoru, si na žádnou velkou celebritu nehraje. V kloboučku, džínách a obyčejném triku byla spatřena v londýnském metru.

Slavná blondýnka byla zvěčněna poblíž sedícím fanouškem, který si nemohl nechat ujít příležitosti ji vyfotit. Kim byla oblečena jako kdokoliv jiný, obličej si nenápadně kryla kloboukem, poslouchala hudbu a přitom si četla noviny.

Pár dní předtím byla herečka spatřena v podobném oblečení na obědě se svými přáteli. Kim před nedávnem přiznala, že své postavě v seriálu se příliš nepodobá, o sexu toho prý neví ani o trochu víc, než kdokoli jiný.

„Nejsem žádnou expertkou na sex, ale v minulosti jsem pociťovala obrovský tlak, abych jednou takovou byla, protože jsem hrála takové postavy. Pro mě se všecko změnilo tím, že jsem začala být sexuálně šťastná. Mnoho let jsem nebyla, ale pak jsem najednou potkala partnera, který byl citlivý a kdo mě poslouchal,“ svěřila Kim magazínu Sunday Times.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám