Hlavní obsah
Článek

Včera zamávala desítka krásných finalistek letošního ročníku České Miss zimě a sněhu a vydala se na soustředění na exotické Filipíny. V předvečer odletu se děvčata sešla na neformálním setkání, kde se představila zástupcům médií a partnerů a prozradila, co všechno je na filipínských ostrovech čeká.

O svou zkušenost s téměř dvouměsíčním pobytem na ostrovech se podělila i Miss Earth Tereza Fajksová (34), která titul na světové soutěži získala právě na Filipínách. „Věřím, že holky budou uneseny z nádherných písčitých pláží a blankytně modrého oceánu," nechala se slyšet Fajksová.

Nejkrásnější žena zeměkoule nezapomněla připomenout, že kromě úchvatné přírody čeká na její kolegyně na Filipínách skvělé jídlo. „Během mého pobytu jsem tam snídala denně osm palačinek se sirupem," práskla na sebe Tereza. Když se jí moderátor akce Petr Vágner (46) zeptal, kam takové množství jídla v jejím těle mizelo, dočkal se velmi překvapivé odpovědi: „Ráda bych ti řekla, kam jsem to dala, ale nebylo by to slušné."

Královně krásy nemusí být líto, že se s letošními finalistkami nevydá na Filipíny, neboť ji jako úřadující Miss Earth do konce roku čeká návštěva několika sousedních krajin. V listopadu se pak na Filipíny opět vrací, aby předala korunku své nástupkyni.

Reklama

Další články

Načítám