Hlavní obsah
Článek

Minimálně dvanáct miliónů Britů včetně dětí má představu o tom, jak britský princ Harry (39), jenž je zatím uveden v následnictví trůnu na třetím místě, vypadá zcela nahý. Královna Alžběta II. zuří, neboť britská média porušila smlouvu s ní, podle níž nebudou zveřejňovat kompromitující materiály o členech královské rodiny. Bulvár ale snímky nahého Harryho čtenářům představil.

Jenže královna se vzteká zbytečně, naprostá většina Britů viděla mladšího bratra prince Williama (41) na internetu, kde snímky zdaleka nezveřejňují jen média britská, dávno před nimi se o to postarala ta americká, jimž je prodala dívka skotačící u bazénu s Harrym.

Královna má také smůlu v tom, že s ní nesouhlasí 63 procent jejích poddaných. Podle nich by britská média neměla mít zakázáno takové snímky zveřejňovat. Stejný počet národa také nesouhlasí s tím, že podobné chování by mělo Harryho zbavit následnictví trůnu a jeho mladickou nerozvážnost vnímají velmi shovívavě. Jako důkaz neschopnosti usednout na trůn vnímá podobné chování jen devatenáct procent Britů.

Reklama

Další články

Načítám