Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Denisa Domanská (32), Česká Miss World 2011, měla včera jedinečnou možnost zhodnotit novou generaci nejkrásnějších dívek Česka.

V centru Prahy si totiž nenechala ujít setkání s desítkou finalistek České Miss, které se konalo den před jejich odletem na soustředění na Filipíny.

A ač je na letošní desítku finalistek skutečně krásný pohled, což můžete sami zhodnotit při pohledu na jejich parádní postavy v bikinách, Denisa může být rozhodně v klidu.

Zatím se o své místo na slunci ve světě modelingu skutečně obávat nemusí. Je na ní totiž vidět posun, který od doby, kdy se stala druhou nejkrásnější dívkou ČR, udělala. Tahle dvacetiletá kráska už zkrátka ví, jak na to.

Do společnosti missek dorazila v elegantních, sexy šatech a s grácií zapózovala fotografům tak, jak to ještě většina současných adeptek na titul krásy neumí. Právem na sebe upoutala pozornost všech přítomných a dokázala, že ne nadarmo se jí zakázky jen hrnou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám