Hlavní obsah
Článek

Kdysi bývala nádhernou blondýnkou s tváří anděla, dnes pohled na její vyhublé tělo vhání slzy do očí. Dvacetiletá Kseniya Bubenko při výšce 158 centimetrů váží neuvěřitelných dvacet kilogramů. Na jejím těle už nenajdete žádnou svalovou hmotu, natož tuk. Hazardování s hubnutím se mladinké Rusce vymklo z rukou. Z původního plánu shodit pár kilo se stala posedlost štíhlostí, která vedla až k tomu, že z kouzelného děvčátka zůstala už jen kostra obalená kůží.

Bubenko byla dokonce hostem ruské talk show, ve které se nechala slyšet, že je nyní se svou postavou konečně spokojená a ví, že vypadá skvěle. Dokonce začala radit ostatním dívkám, které jsou nespokojeny se svou váhou, jak dosáhnout podobného „vítězství“, které se podařilo jí. Kseniya totiž svou drastickou dietu a její následky skutečně nazvala ‚pobeda‘, tedy vítězstvím.

Pořad okamžitě vyvolal vlnu negativních reakcí ze strany diváků a lékařů. Mnohé anorektické dívky si totiž z vyzáblé Rusky z Jekatěrinburgu udělaly svůj vzor a snaží se ji následovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám