Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Andrea Verešová (43) fotila poslední kalendář, měla v něm velmi střízlivý outfit, v němž připomínala dominu. "Mám tam rolák, legíny až po kotníky, ale líbilo se mi, že to bylo neobvyklé, tvrdé a originální. Ta fotka vyjadřuje ženskou osobnost z jiné stránky. Sexy neznamená být jenom nahá, o tom to je," svěřila Super.cz Andrea.

Na křtu kalendáře si to ale vynahradila. Oblékla velmi sexy model, v němž, jak už Super.cz informoval, bylo náročné neukázat zadeček nebo kalhotky.

"Fotili jsme ve dvou outfitech, včetně těchto šatů, tak jsem je vyvenčila aspoň na párty. Když sedím, je to s nimi trochu náročnější. Je to nádherný extravagantní model od Kláry Nademlýnské, který je velmi drahý. Ale musí se v něm zvládnout pohybovat a hlavně sedět. Mám sice dlouhé roky zkušeností, ale je to náročné," řekla nám Andrea. To ještě netušila, že se jí šaty zkrotit nepovede...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám