Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisér Jiří Menzel (†82) se cítí pobouřen nařčením Ornelly Štikové (19), která ho obvinila z toho, že zneužil její nahé fotky k reklamě na svůj film Sukničkáři.

„Pan Menzel s tím nemá vůbec nic společného a nařčení slečny Ornelly, se kterou se osobně nikdy nesešel, se ho velmi dotklo. A to dokonce natolik, že zvažuje žalobu,“ řekla Super.cz manažerka Jiřího Menzela Míla Řádová. Výběr vytipovaných tváří navíc neměl na starosti Jiří Menzel, ale castingová agentura.

Ornella, která prý čeká dítě s manželem Gábiny Partyšové (45) Josefem Koktou (55), se neúspěšně zúčastnila castingu na zmíněný film. Její obnažené fotky se najednou objevily v bulváru a Štiková začala sprostě obviňovat slavného režiséra, jenž prý kamarádí s Josefem Koktou.

„Pepovi jsem hned volala a řekla jsem mu, že ten jeho kamarád Menzel je pěknej kret**n, že je to totální zoufalec, kterej už neví, jak si udělat reklamu na svůj ubohej film. Přitom je to obyčejnej film,“ nebrala si Ornella servítky v deníku Aha!.

Blonďatá „hvězda bulváru“ tentokrát pořádně přestřelila. Před pár dny sprostě urážela moderátorky Martinu Gavriely (45) a Evu Decastelo (45). Kdo to od ní schytá příště?

Reklama

Další články

Načítám