Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud patříte i vy do skupiny mužů, kteří se na Transformers dívali převážně kvůli nebezpečně krásné Megan Fox (37), zbystřete. V komedii Čtyřicítka na krku se Megan představí v plné parádě - jen ve spodním prádle. A nejen to, její kolegyně Leslie Mann jí v jedné scéně osahává ňadra, která se i díky push-up podprsence dmou nahoru.

Čtyřicetiletá Leslie hrající majitelku obchodu jménem Debbie lamentuje v kabince nad svým stárnoucím tělem a obdivuje postavičku Megan v roli její zaměstnankyně Desi. Obě dámy pak hovoří na téma Meganiných ňader, přičemž Leslie do jejího poprsí nakonec dloubne prstem s dotazem, zda je pravé, nebo umělé. Megan své filmové nadřízené odpovědí radost neudělá: „No, jsem prostě jenom mladá.“

Komedie vznikla pod režijní taktovkou Judda Apatowa, který je manželem Leslie Mann. Film je volným pokračováním jeho předešlé úspěšné komedie Zbouchnutá s Katherine Heigl a Sethem Rogenem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám