Hlavní obsah
Článek

Reality show Farma míří do velkého finále. Už v neděli se dozvíme, kdo z dvojice Šárka Havrlíková a Michal Páleník vyhraje vysněný milión korun. Ještě předtím však Farmou otřásl nepříjemný skandál.

Exfinalista Farmy Jiří Král totiž už začátkem srpna natočil video, na němž vyzradil tajné informace z natáčení, za což mu hrozí až půlmiliónová pokuta.

Jirka se totiž Nově smluvně zavázal, že nebude dopředu prozrazovat, co se stane na Farmě ani další detaily ze zákulisí soutěže.

Jirka navíc na facebookovém profilu veřejně podporuje finalistu Michala Páleníka a prozrazuje řadu detailů ze zákulisí. Dokonce neváhal nahrát video s jasným vzkazem divákům: „Posílejte hlasy Michalovi, byl to na Farmě můj kamarád a zaslouží si vyhrát,“ apeluje vyřazený Jirka, který by si měl dávat větší pozor.

Díky Farmě se zviditelnil, ale možná bude muset platit jako mourovatý. Takže, Jirko, zařaď zpátečku, nebo se ti účast ve Farmě opravdu nevyplatí!

Finalisté Farmy se v neděli utkají hned v několika duelech a vyhraje ten, který jako první získá tři vítězné body. Jeden vítězný bod přitom udělí soutěžícímu televizní diváci prostřednictvím SMS hlasování.

Reklama

Další články

Načítám