Hlavní obsah
Článek

Párkrát sice šlápla v lásce vedle, ale to jí rozhodně nebere sílu se znovu zamilovat. Prezidentka nadace Kapka naděje Vendula Svobodová si po nevydařeném manželství s Patrikem Aušem našla partnera, na kterém se jí líbí vše, co udělá. Venduliným vyvoleným je šestapadesátiletý podnikatel Vladimír Waas, s nímž sice Svobodová randí pouhé tři měsíce, ale už teď si dokáže představit, že by s ním kráčela svatební uličkou k oltáři.

Vendula hovoří o svém novém partnerovi pouze v superlativech, a tak není divu, že by si jej v případě žádosti o ruku nenechala upláchnout: „Láďa je bezvadnej člověk. Je chytrej, milej, příjemnej, a hlavně je i praktickej. Třeba teď spravil rozbitý zrcadlo místo starožitníka, to je neuvěřitelný. Dělá takový věci, který jsem já nikdy v životě nezažila. Jsem z toho úplně unešená,“ prozradila pro Aha! Svobodová.

Na dotazy deníku, jak by reagovala, kdyby ji Waas požádal o ruku s prstýnkem v ruce, Vendula odpovídala opatrně, ale nakonec přiznala: „Tak na to každá skočí! Tak uvidíme, kam skočím já.“

Reklama

Další články

Načítám