Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To jsou ale tělíčka. Missky a kamarádky Kateřina Průšová (40) a Klára Medková (40) se sladily na křest kalendáře známé automyčky, pro který obě pózovaly. Oblékly si pořádně svůdné topy a vystavily své bujné vnady. Obě krásky si před lety nechaly vymodelovat nové trojky a rády se jimi pyšní. Takhle hluboký výstřih jsme na nich ještě ale neviděli.

Zatímco Medková je spokojenou maminkou dvou dětí, Průšová je momentálně bez partnera. Po rozchodu s grafikem Davidem Martínkem nového partnera nenašla. "Jsem poprvé v životě sama a docela si to užívám. Když někdo přijde, budu ráda, ale nehrotím to," řekla Super.cz Průšová, která je se svojí postavou a ňadry spokojená.

"Větší bych určitě nechtěla. Jsou tak akorát," dodala. Stejně tak je s výtvorem plastického chirurga spokojená manželka fotbalisty Radka Kováče. Ani po dvou dětech zatím novou plastiku nepodstoupila.

Průšová si nechala vymodelovat nové trojky krátce po svém triumfu na Miss ČR. Stejný rok se rozhodla pro silikonová prsa i Klára Medková.

Reklama

Další články

Načítám