Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jiří Pomeje (†54) má za sebou romantickou svatbu s o polovinu mladší producentkou Andreou. Moderátor do toho praštil už potřetí, ale věří, že tentokrát už skutečně našel tu pravou, s níž stráví zbytek života. Jejich velký den se uskutečnil už minulou neděli v Thajsku a nesl se celý ve východním duchu. Zajímavé přitom je, že novomanželé nepotřebovali žádné svědky a také finanční částka, kterou za exotickou svatbu a snubní prstýnky Pomeje zaplatil.

Na dotaz deníku Blesk, na kolik jej svatba vyšla, moderátor odpověděl: „To klidně řekneme. Nás samotné to totiž překvapilo. Celá svatba se vším všudy, tedy s obřadem v buddhistickém chrámu, večeří na pláži a fotografem, nás přišla na devět tisíc korun. Další čtyři tisíce pak stály snubní prsteny.“ Ty měli novomanželé z bílého zlata a safírů.

Pomeje také přiznal, že oba byli po krásném, ale náročném dni tak vyčerpaní, že o svatební noci se k sobě jen přitulili a usnuli.

Rodiny obou novomanželů nemusí mít strach, že o veselku přijdou. Thajská svatba u nás totiž není právoplatná, a tak se chystá ještě jedna v Česku. Podle Pomejeho prý jen ‚malá‘, pro rodiče, příbuzné a nejbližší přátele, tedy asi pro 150 lidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám