Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolumbijská zpěvačka Shakira (47) v úterý přivedla na svět své první dítě. Fotbalistovi a svému partnerovi Gerardu Piquému (25) porodila chlapečka v porodnici v Barceloně. Zpěvačka prozradila i jméno dítěte, když na svých webových stránkách radostnou zprávu sdílela se zbytkem světa.

Shakira však sdělení pojala poměrně komisně: „Jsme šťastní, že můžeme oznámit narození chlapce jménem Milan Pigue Mebarak, syna Shakiry Mebarak a Gerarda Pique, 22. ledna ve 21:36 hodin v Barceloně, Španělsku.“ Chlapeček tak nese v angličtině stejné jméno jako slavné italské město módy Miláno, ale podle jeho maminky má spojitost i se Slovany, starověkým Římem a sanskrtem.

Podle zdroje z nemocnice jsou dítě i maminka v ‚excelentním zdravotním stavu‘.

Jak se zdá, tentokrát už se opravdu nejedná o vtípek a Shakira je skutečně poprvé maminkou. Koncem prosince totiž Gerard Pique na svém Twitteru napsal, že jeho milá již porodila. Jednalo se ale pouze o žert na španělský ‚apríl‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám