Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože Hanka Mašlíková (41) tvrdí, že je šťastně nezadaná, my víme, že tomu tak není. Blonďatá sexbomba chodí už přes dva měsíce s pohledným mladíkem z Českých Budějovic, do kterého je prý zamilovaná až po uši.

„Předchozí vztahy jí nevyšly a ona už nechce nic zakřiknout,“ vysvětlila nám informační embargo na Hančina nového kluka její dobrá kamarádka. Hře na schovávanou bude brzy konec.

Dozvěděli jsme se, že blonďatá silikonová kráska se hodlá svým novým partnerem pochlubit v neděli 26. srpna na charitativním volejbalovém turnaji Celebrity Beach Cup 2012, který se uskuteční ve Žlutých lázních.

Pokud budete chtít Hanku s jejím novým chlapcem zhlédnout na vlastní oči, máte jedinečnou příležitost. Zároveň budete mít šanci na písčitých kurtech spatřit během „sranda turnaje“ známé osobnosti, jako je například úřadující Česká Miss Tereza Chlebovská, skandalista Pavel Novotný, herci z Cest domů Kristýna Janáčková s Mílou Tichým, plastický chirurg Roman Kufa a spousta dalších. Každý tým složený z VIP osobností dostane do týmu profesionála, který jim bude pomáhat ve hře. Výtěžek akce poputuje nadaci „Dobrý skutek,“ jehož patronkou je Lucie Váchová (39).

Reklama

Další články

Načítám