Hlavní obsah
Článek

Po Demi Moore (61), Salmě Hayek (57) a dalších herečkách musela i mladinká Vanessa Hudgens (23) sebrat veškerou odvahu a předvést ve filmu žhavý striptýz. A podle snímků z natáčení thrilleru The Frozen Ground jí to nečinilo velké problémy. Buď je skutečnou profesionálkou a v rámci role kývne téměř na cokoli, nebo to rozhodně nebude její první zkušenost se striptýzem. Kterému šťastlivci mohla Vanessa doma předvádět sexy pohyby?

Vanessa se proslavila už v sedmnácti, kdy dostala hlavní roli ve veleúspěšném Muzikálu ze střední a pak i v jeho dalších pokračováních. Pro mnohé tak dodnes zůstává spíš dětskou hvězdičkou, ke které se podobné scény nehodí. Hudgens však už i předtím přesvědčila, že se dokáže zhostit i náročných rolí, jako například v Gimme Shelter, kde představuje dívku z ulice, která začne s prostitucí.

The Frozen Ground bude mít premiéru v USA již koncem listopadu. Snímek se pyšní také skvělým obsazením, kromě Hudgens si zde zahrají například Nicolas Cage, John Cusack, Curtis ‚50 Cent‘ Jackson nebo Radha Mitchell.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám