Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jestli chtěl František Ringo Čech (80) vyseknout kolegyni Zdeňce Hadrbolcové k nedávným pětasedmdesátinám poklonu, moc se mu to nepovedlo. Herec, malíř a spisovatel, který je proslulý svou prořízlou pusou, tentokrát vážně trochu přestřelil. „Šourá se o hůlce, babička scvrklá,“ napsal o ní na svých stránkách. A to se rozhodně o dámách neříká.

Většina diváků seriálu Ulice, v kterém Zdeňka Hadrbolcová exceluje, oceňuje to, jak skvěle na svůj věk herečka vypadá. Jiné mínění o ní má ale božský Ringo. Žena, kterou prý vídává šourat se po chodbách Divadla Na Zábradlí, mu moc nepadla do oka. Před čtyřiceti lety je chtěl prý dát milostně dohromady Láďa Vostřel. „Hadrbolcová byla krásná mladá ženská. Ona se jednak trochu vyděsila, když viděla, co sedí proti ní u večeře, a mně taky nepadla do oka. Zelenooká blondýna s dlouhejma nohama a velkejma kozama to nebyla, i když byla krásná. Ale uvědomit si, že tahle ženská má 75… Kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby Vostřelovi dopadlo to spojení,“ ulevil si na internetu Ringo Čech.

Noblesní dáma Hadrbolcová, již si diváci pamatují například také ze seriálů Létající Čestmír nebo Redakce, si z toho ale jistě hlavu nedělá. Sama se svěřila, že jejím největším přáním je, aby život, který má před sebou, prožila čestně. A k tomu rozhodně nepatří uražené reagování na podobné výlevy.

Reklama

Další články

Načítám