Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kniha odhalující tajemná zákoutí mužského kojení přichází do Čech! Ale opravdu má mužské kojení tak blahodárné účinky? A není to jen snůška nesmyslů?

Mohou muži kojit?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Muž uprostřed noci vstane, vezme dítě do náruče, přiloží jej k prsu a začne kojit, zatímco žena se jen otočí na druhý bok a spí dál. Děsivé sci-fi nebo hudba budoucnosti? Podle holandského vědce Pieta de Vriese je to krásná přítomnost. Sám tento fenomén po desetiletí zkoumal a nyní o mužském kojení vydává knihu. Ale je to vůbec možné? Má opravdu mužské kojení tak blahodárné účinky?

Mužské kojení pomáhá. Ale jinak!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nedávno zveřejněné zprávy o připravovaném vydání knihy Umění mužského kojení je ve skutečnosti kampaní na podporu boje proti rakovině prsu. V České republice totiž každá 9. žena trpí karcinomem prsu a denně na rakovinu prsu umírají čtyři ženy. I přes neúprosné statistiky se o rakovině prsu málo hovoří. Proto se společnost ING Pojišťovna rozhodla na toto téma upozornit a otevřít o něm debatu. Její manažerka marketingové komunikace Eva Takáčová říká: „Hlavní myšlenkou tohoto projektu bylo získat co největší pozornost veřejnosti a tu následně převést na skutečné téma, o které nám jde, tedy prevence a léčba rakoviny prsu. Pojišťovna ING ve spojitosti s touto kampaní spustila také projekt pro ženy bojující s rakovinou prsu For You.

O čem je For You? O ochraně prsou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Projekt For You, který ING Pojišťovna spustila na konci minulého roku, je v tomto ohledu naprosto unikátní. Ve spolupráci s předními českými gynekology a onkology nabízí ženám nejen komplexní informace a rady ohledně prevence a léčby rakoviny prsu a ženských pohlavních orgánů, ale i fórum pro diskrétní sdílení informací s ostatními ženami a možnost své zkušenosti probrat s lékaři a psychology. Projekt For You ženám dále nabízí pojištění pro případ diagnózy rakoviny prsu či pohlavních orgánů a k tomu rozsáhlé asistenční služby. V neposlední řadě je důležitým rozměrem tohoto projektu i podpora charitativních aktivit.

Další články

Načítám