Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak zrádný dokáže být mořský vítr ve středu odpoledne okusila herečka Marcia Cross. Ačkoli si oblékla decentní šaty v maxi délce, jejich lehký splývavý materiál v kombinaci s větrným počasím způsobil, že v silách hvězdy seriálu Zoufalé manželky nebylo oděv ukočírovat. Padesátiletá herečka tak předvedla v celé své kráse nejen nožky...

Herečka si ke dni strávenému u moře nevybrala nejlepší podmínky, sluníčko se schovávalo za mraky a vítr zvedal nejen šaty, ale i písek. Přesto Marcia, známá jako jedna ze ‚Zoufalek‘  Bree Van de Kampová nebo doktorka Kimberly Shaw z Merlose Place, dokázala zabavit své dvě dcerky Eden a Savannah. Ty se narodily jako dvouvaječná dvojčata v hereččiných pětačtyřiceti letech jako její první a dosud jediní potomci.

Marcia dlouhá léta žila s hercem Richardem Jordanem, který byl o 25 let starší než ona. V šestapadesáti letech zemřel na nádor na mozku. Otcem dvojčat Eden a Savannah a hereččiným současným manželem je burzovní makléř Tom Mahoney.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám