Hlavní obsah
Článek

Jak se obléknout, když se párty koná na parníku, je opravdu velký oříšek. Krásky spojené se seriálem Cesty domů to pojaly opravdu rozdílně. Manželka režiséra Jiřího Adamce (76) Jana zvolila spíš námořnický styl a předvedla ploché bříško v krátkém obtaženém tílku a dokonalé opálené nohy v šortkách.

Sportovní ráz respektovala Iva Kubelková (46), která ale bílé džíny doplnila oblíbenými střevíčky na podpatku. "Nosím je skoro vždy, cítím se v podpatcích výborně," tvrdí. S módou začala koketovat nová tvář seriálu Kristýna Janáčková, kterou diváci poznali v Ordinaci v růžové zahradě. "Začala jsem módu víc sledovat, baví mě to," svěřila Super.cz švagrová Ani Geislerové.

Zato Klára Jandová (44) v oblékání hodně tápe. Podivné plytovité kalhoty její postavě rozhodně neprospěly. Elegantní byla Carmen Mayerová a nejvíc sexy bezpochyby Kateřina Brožová v obepnutých rudých šatech s rafinovaně odhaleným ramenem. Té se ale lodičky téměř vymstily. Mezi lodí a nábřežím byla dost velká mezera a Katka málem skončila ve Vltavě.

Reklama

Další články

Načítám