Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) si zahrává se zdravím. Již jsme vás informovali, že modelka nepovolila ve svém pracovním tempu a i se zlomenými prsty na noze odchodila maratón přehlídek v rámci brněnského veletrhu Styl a Kabo. Neuvážený risk se ale začíná projevovat. Zlomená kost nesrůstá a Agátu noha stále nepřestává bolet.

„Měla jsem pocit, že se mi ta noha nelepší. Musela jsem vyhledat doktora, aby se mi na to podíval,“ svěřila se nám Hanychová poté, co se vrátila z nemocnice.

Modelčin ošetřující lékař byl zhrozený jejím nezodpovědným přístupem. „Pokud prý nebudu mít nohu v klidu, mohlo by to hodně špatně dopadnout," tlumočí výhružky lékaře Hanychová.

Workholička Hanychová ale jen těžko zůstane bez činnosti v domácím léčení. O víkendu bude natáčet reportáže na finálovém večeru Muže roku a hned od září začíná pracovat na reportážích pro pořad Top Star. Navíc musí stále běhat kolem svého ročního syna Kryšpína. „Moje modelingová kariéra je vážně v ohrožení,“ posteskla si Agáta, která má strach, aby nakonec neskončila jako modelka ortopedických pomůcek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám