Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalá primácká rosnička Romana Jákl Vítová (46) sice už za pár dnů přivede na svět druhorozenou holčičku (doma má ještě tříletou Sofinku), přesto ale ještě nedávno skotačila na józe. "Už jsem ale musela přestat. Nechci riskovat zdraví děťátka," řekla Super.cz Romana, která by navíc ráda komplikované těhotenství chtěla prožít znovu úplně od začátku.

Romana měla přitom zatím s druhým dítětem opravdu silné potíže. "Každé období s sebou něco nese, ať už to jsou bolesti zad, nevolnosti, migrény nebo třeba otoky," tvrdila nám před časem. A některá média dokonce psala o rizikovém těhotenství kvůli přetočenému plodu, což ale moderátorka oficiálně popřela. Možná jen ze strachu, aby se její potíže nepřetřásaly veřejně.

Kvůli zdravotním problémům nesměla jeden čas ani cvičit. To už se však změnilo. "Těhotenskou jógu jsem objevila až v osmém měsíci a než jsem s ní skončila, stačila jsem několik lekcí. Úplně mě nadchla," uvedla Jáklová. I když její těhotenství provázely komplikace, pár dnů před dnem "D" se cítí tak skvěle, že má skoro kacířské myšlenky. "Někdy jsem opravdu měla docela problémy. V posledních dnech je mi ale fajn tak, že si až říkám, jestli není škoda, že už to těhotenství končí. Klidně bych si ho dala znovu celé od začátku," směje se Romana.

Ta s manželem Petrem Jáklem a dcerou Sofinkou zašli nakupovat výbavičku pro nastávající přírůstek do rodiny. Holčička, jejíž jméno Jáklovi stále ještě zvažují, dostane kočárek Concord, autosedačku s nálepkou nejbezpečnějšího výrobku v Evropě a další vybavení.

Když se Super.cz Jákl Vítové zeptal na přesný termín porodu, ohradila se. "Nebudu kupčit se svým miminkem a doufám, že nikdo hodný nezavolá novinářům, kde právě rodím. Opravdu se nechystáme pořádat v porodnici tiskovou konferenci. Romana se před pár týdny Super.cz svěřila, že její dcera Sofie chce asistovat při porodu.

Reklama

Další články

Načítám