Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Jeden z největších ženských idolů a zasloužilý tatínek šesti dětí Brad Pitt (60) nedávno všechny šokoval svou vizáží ošuntělého vagabunda. Vzpomeňte si s námi, jak tenhle sladký hollywoodský idol vypadal na startu své hvězdné kariéry.

Ke hvězdám jej v roce 1991 vystřelila nepříliš velká, ale v mnoha ohledech hodně podstatná, role okouzlujícího zlodějského floutka ve filmu Thelma a Louise. Pitt zde podle scénáře omámí hlavu té méně inteligentní poloviny ústředního dua ve strhujícím podání Geeny Davis.

Scénář Pittovi předepisoval mimo jiné také vášnivou milostnou scénu v motelu. Vdaná a do té doby zjevně frigidní Thelma nejen poprvé zažije, jak chutná báječný sex. Také o pár minut později zjistí, že byla šarmantním mladíkem okradena o všechny úspory. Divačky tehdy mohly na plátně poprvé vidět šlachovitou postavu Pitta v celé kráse.

Dámy a dívky, kterým visel Brad Pitt kdysi na stěně, si tak mohou se slzou v oku či laskavým pousmáním připomenout, jak jejich idol vypadal před dlouhými dvaadvaceti lety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám