Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Víte, že „Štika“ je velmi dobře uzpůsobena dravému způsobu života a toto uspořádání jí umožňuje bleskurychlý start za kořistí? O zákeřnosti této průbojné rybky by vám mohla vyprávět Gábina Partyšová (45).

Slabost pro dravé „Štiky“ má totiž celá rodina jejího manžela Josefa Kokty (55). Také devatenáctiletý Josef Kokta mladší na sociální síti spadl do náruče nezdolných "Štik".

Seznámil se tam s mladší sestrou "slavné" Ornelly, šestnáctiletou Charlotte. A my se vůbec nedivíme, že půvabná blondýnka mladšího Koktu očarovala.

Dravá  krasavice se na sociální síti prezentuje odvážnými fotkami a svým kamarádům (a kamarádkám) ráda nechává nahlédnout do svého hlubokého výstřihu. Nejspíš se leccos naučila od své těhotné starší sestry.

Charlotte však na rozdíl od své sestry zůstává v klidu. Mladého Koktu sice zná, ale prý vůbec není její typ. Každý správný lovec však musí být trpělivý. Až vyzraje a vydělá nějaký ten pořádný balík, "Štika" ještě ráda zaútočí a bacha - hodně nečekaně a rychle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám