Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete na seriál Rodinná pouta a jeho pokračování Velmi křehké vztahy? Partnerku a později seriálovou manželku herce Daniela Bambase alias Petra Černého si zahrála pohledná herečka Hana Holišová (33), která zářila v roli zdravotní sestřičky Anny Peškové.

Hana Holišová v současnosti exceluje na prknech Městského divadla v Brně a po dlouhé době se objevila také ve společnosti. Byla totiž nominována na prestižní cenu Thálie za roli Jany v muzikálu Papežka. Podívejte se do naší fotogalerie, jak moc jí to v současnosti sluší.

Hana Holišová nebyla na cenu Thálie nominována poprvé. Už ve svých čtyřiadvaceti letech se o Thálii ucházela díky skvěle ztvárněné roli Aleny v muzikálu Noc na Karlštejně.

Sympatická herečka vystudovala činoherní herectví na brněnské JAMU. Po skončení studia se tři roky věnovala činohře a muzikálu. Debutovala rolí Kathy Seldenové v muzikálu Zpívání v dešti v Mahenově divadle v Brně.

Reklama

Další články

Načítám