Hlavní obsah
Článek

Fakt, že se Helena Vondráčková s Evou Pilarovou nemají řadu let zrovna v lásce, je dávno veřejným tajemstvím. Přestřelka mezi Evou, která si v pořadu VIP Prostřeno nepřímo rýpla do Heleny, nezůstala bez odezvy.

Martin Michal Pilarovou označil nejprve za přestárlou zpěvačku. Posléze ještě přilil olej do ohně, když prohlásil, že její někdejší častý pěvecký kolega Waldemar Matuška pohrdal Pilarovou jako člověkem. Taktní Pilarová zůstala dámou a i tuto urážku nechala bez odezvy. K celému incidentu se raději nevyjádřila.

Nebyla však jediná, koho označení Martina Michala popudilo. Na obranu první dámy našeho swingu se postavil sám její objevitel a zakladatel Semaforu Jiří Suchý. „Mám pocit, že kdyby Walda Evou pohrdal, tak by si ji takhle neprosazoval,“ řekl Suchý deníku Blesk.

„Je to velice pohrdlivé. Já jsem taky přestárlý zpěvák, ale snad stále k světu, stejně jako Eva," nechal se slyšel dále Suchý, kterého útoky Michala nepřekvapily. „Všichni vědí, co je to za člověka, na toho se ani nemůžete zlobit,“ uzavřel povídání Jiří Suchý.

Reklama

Další články

Načítám