Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nejkrásnější muž planety Cesar Curti (25), který ve čtvrtek v podvečer dorazil do Prahy, aby již v pátek zasedal v porotě místní soutěže pánské krásy Muž roku, se na cestu pečlivě připravil. „Slyšel jsem, že Česká republika je nádherná země, Praha velmi krásné město a vaše ženy nejkrásnější na světě. Uvidíme, co bude,“ řekl Super.cz šibalsky. Podívejte se na sympatického krasavce v našem rozhovoru.

I když má mladík, jemuž by se z fleku dalo říkat brazilský Keanu Reeves, protože stejně jako hollywoodský herec má japonské kořeny, přísný zákaz konzumovat na reprezentačních cestách alkohol a nebo se, nedej bože, spustit s nějakou ženou, přesto byl na vyhlášený půvab českých dívek natěšený. „Ale nebojte, vím, že je to zakázané,“ dodal s trochu smutným úsměvem.

Pocitu, že je nejfešnější muž na zeměkouli, si náležitě užívá. „Je to fantazie. Žene mě to dopředu, chci se dál překonávat. Díky tomu poznávám nové země a nové lidi. Je to paráda,“ vychvaluje si titul.

Ve své rodné zemi je slavným hercem. Právě ze studia, v kterém se točí telenovela, v níž hraje již šest let, spěchal na letiště, aby stihl let do Prahy. „Mám hodně fanynek,“ potutelně se usmívá mládenec. Ten vyvolal na pražském ruzyňském letišti svým příletem malé pozdvižení. Češi i cizinci se davu novinářů ptali, na koho že to čekají. A po příchodu opáleného smějícího se modela se s ním dokonce několik z nich chtělo vyfotit. „Nejkrásnější muži planety už tu prošli,“ řekla v legraci jedna z českých žen, která na místě čekala na své syny.

Reklama

Další články

Načítám