Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Daniela Peštová (53) se už tento pátek objeví jako moderátorka pořadu Master Chief. "Moc mě to baví, ale sama bych se do podobného typu soutěže nepřihlásila, i když vím, že existuje i varianta pro celebrity. Raději budu vše jen pozorovat a komentovat," řekla Super.cz Daniela, která je velká gurmetka.

Sama zbožňuje indickou kuchyni, nebrání se ale ani české kuchyni nebo exotickým pokrmům. Dokonce ochutnala i netopýra. "Byl trochu jako kuře," vyprávěla. Když je doma, denně vaří teplé jídlo. Dokonce si sama dělá i těsto. "Když se naučíte to základní, už na tom není nic těžkého," míní.

V rodině má vděčné strávníky, snědí, co jim předloží na talíř. "Ale nejoblíbenější jídlo má každý jiné. A přiznám se, že je někdy rozmazluji a opravdu vařím načtyřikrát," uzavřela Daniela. Kvůli manželovi Palu Haberovi dělá o Vánocích dva bramborové saláty. "Jeden český a druhý slovenský. Zrovna na bramborový salát má každý rodina vlastní recept," vyprávěla.

Sama se kvůli svým partnerům učila vařit jejich oblíbená jídla. "Řekla jsem si o recepty jejich maminkám. Láska přece prochází žaludkem," smála se topmodelka na setkání před uvedením pořadu Master Chief na obrazovky TV Nova.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám