Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda nového filmu Quentina Tarantina Nespoutaný Django Leonardo DiCaprio (49) po rozchodu s modelkou Erin Heatherton (23) stále rozhazuje sítě po vhodné samičce. Aby neztrácel svůj drahocenný čas, pozve klidně na rande na vyjížďku jachtou rovnou tři nápadnice. Paparazzi zachytili herce a jeho trio slečen u pobřeží Miami.

Ženou, se kterou si Leo většinu času povídal, však údajně nebyla ta šťastná, která si získala nejvíc jeho přízně, nýbrž kamarádka, topmodelka Naomi Campbell (42). Totožnost dvou blondýnek, které na přídi lodi zabředly do družného hovoru, není známá.

Ovšem není žádným tajemstvím, že Leo dává přednost právě blondýnkám. Většina jeho bývalých partnerek byly štíhlé vysoké plavovlásky buď z modelingové nebo herecké branže. Naposledy se však spekulovalo o jeho více než blízkém vztahu se slavnou brunetkou a andílkem Victoria's Secret Mirandou Kerr. Leo měl být dokonce důvodem krize manželství Mirandy a Orlanda Blooma. Spekulace se však dosud nepotvrdily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám