Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že to modelky, zvláště ty, jež se blíží střednímu věku, nemají jednoduché, nás přesvědčila Daniela Peštová (53). Kvůli tomu, aby byla v devět na place krásná při natáčení kulinářského pořadu MasterChef, musí vstávat pořádně brzy. "Vstávala jsem v 5.50," přiznala Super.cz Peštová.

Topmodelka kvůli natáčení už od začátku srpna pendluje mezi Prahou, kde žije s manželem Palem Haberou a třemi dětmi, a Bratislavou. Pořad je koprodukční, ale natáčí se na Slovensku. "Někdy v Bratislavě i přespím. Je to podle potřeby," vysvětlila Daniela.

Je ovšem ráda, že se točí v době prázdnin, má tak méně starostí o děti. "Prázdniny jsou čas, kdy si je konečně užijí babičky," usmívala se po představení nového formátu, z něhož je nadšená.

"Byly by jen dva typy show, kde bych vzala moderování. Kulinářský, neboť velmi ráda vařím, nebo nějaký ve stylu Hledá se topmodelka. Ale já vlastně moderátorka nejsem, jen pořadem provázím. Nejdůležitější úlohu mají porotci, šéfkuchaři," objasňuje Peštová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám