Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiatřicetiletá bývalá modelka, která se během posledních dvou let přeorientovala na bodybuilding, Jodie Marsh má za sebou focení pro nové číslo magazínu Love It!. Jodie se tentokrát nechala stylizovat do postavy filmového siláka Hulka ze snímku Neuvěřitelný Hulk. Modelka tak byla natřená nazeleno a focení cílilo převážně na její svaly a sílu.

Na jednom ze snímků ohýbá ocelovou tyč, na dalším předvádí své v posilovně vydřené svaly a na třetím se předvádí před svým ‚hodnějším já‘.

V rozhovoru pro časopis se pak Jodie rozpovídala o tom, jak ji bolelo, když její expřítel Kirk Norcross prodal příběh o tom, jaký byl jejich vztah. Dvojice spolu přitom randila necelé dva měsíce.

Marsh to dnes však vidí celé jinak: „Byli jsme jen přátelé, kteří se mazlili. On ale nerozuměl tomu, jaká jsem. Randili jsme spolu pár týdnů a on očekával sex, proto mě velmi mrzí, že o mně prodal příběh. Nejsem jenom kus masa, se kterým mohou chlapi spát. Teď se mnohem víc respektuji, takže nepůjdu a nerozdám si to s prvním chlapem, který se mě na to zeptá,“ řekla radikálně Jodie Marsh.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám