Hlavní obsah
Článek

Přání mnoha fanoušků Ivety Bartošové (†48) bylo vyslyšeno. Kontroverzní a velmi labilní zpěvačka totiž konečně začala navštěvovat psychiatra a brát léky. Chce udělat všechno pro to, aby si dala nervy do pořádku. A také aby už znovu nemusela automaticky sahat po alkoholu. "S pitím jsem skončila!" dušuje se.

"Psychiatr Pavel Doubek je můj kamarád a je to kapacita. Vždyť přednáší i v Americe. S Ivetou mají jednou týdně sezení a předepsal jí i medikaci. Pomáhá jí mimo jiné překonat časté výkyvy nálad a zbavit se nadměrného stresu," potvrdil Super.cz manažer Bartošové Richard Dušák. Právě on si dal léčení Ivety jako podmínku spolupráce. Jeho přátelé tvrdí, že zastupování zpěvačky převzal ve chvíli, kdy z ní byla lidská troska.

Podle našich informací má lékař také za úkol zbavit Ivetu nutkání, kvůli kterému při psychické zátěži automaticky sahá po skleničce něčeho ostřejšího. "Strávil jsem s Ivetou posledních čtyřiadvacet hodin a zatím pije jen ostrou vodu. Mám z ní radost, že kolotoč rozhovorů, fotografování a přímých televizních přenosů v rámci propagace letních vystoupení zvládá na jedničku," říká Dušák.

Že se Bartošová šla léčit, je jedině dobře. Jen abychom se ale od ní za pár let opět nedozvěděli, že jí odborník na lidskou Doubek duši namíchal nevhodnou kombinaci prášků, kterou jí dostal na protialkoholní léčbu, Podobně totiž před čtyřmi lety osočila své tehdejší lékaře poté, když se kvůli nadměrnému pití a polykání hrstí pilulek, ocitla v psychiatrické léčebně v Kroměříži.

Součástí Ivetiny současné léčby je patrně i kurs sebevědomí. Toho si Bartošová dopřává například tím, že nafotila velmi odvážné fotografie. Zvlášť pikantní jsou ty, které pořídila ve výtahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám