Hlavní obsah
Článek

V pátek 24. srpna se v Náchodě při galavečeru rozhodne o tom, kdo se stane letošním Mužem roku. Dvanáctku pohledných a namakaných finalistů jsme pro vás již svlékli, zatím ale nebyla možnost udělat si o nich obrázek i podle toho, jak vystupují. Podívejte se proto na naše video, v kterém se vám finalisté sami představí, a tipněte si, kdo vyhraje českou a kdo slovenskou část soutěže!

Mezi finalisty jsou různé profese a některé jsou opravdu kuriózní. Například podle některých novinářek největší český favorit Robert Anderle je elektrikář. Ze Slováků svým věčným úsměvem zaujal Peter Poruban, který i přes nepříliš robustní postavu dělá bachaře. Velkým objevem bude pro Slovensko modelingem zatím nepolíbený neskutečný hezoun Štefan Mišík.

Že v soutěži nejde jen o svaly, ukazuje třeba i to, že pánové prošli nácvikem verbálních dovedností u herce Jana Přeučila. A ne všichni finalisté jsou jako z katalogů na pánské spodní prádlo. Například rachitický kadeřník Erik Dobrovodský, jenž se stal miláčkem mladých dívek, nebo naopak Marek Podmolík, který zaujme spíš svýma očima, než postavou. Někteří určitě ocení rošťácký výraz Jirky Matouška, finalisty, kterému kvůli hanbatým fotkám reálně hrozil vyhazov ze soutěže. Nakonec však skandál ustál.

Slováci jsou v soutěži naposled. Příští rok už tak bude o titul bojovat výhradně dvanáctka Čechů, Moravanů a Slezanů.

Reklama

Další články

Načítám