Hlavní obsah
Článek

V soukromém životě se sice skladatel Ondřej Soukup (72) věnuje své nové partnerce Lucii Šoralové a dceři Rebece, ale stále se vrací ke své manželce, textařce Gábině Osvaldové. Spolu vytvořili nový muzikál a Šoralovou jsme tentokrát na konkurzu nepotkali.

Po velikém diváckém úspěchu a nadšených recenzích muzikálů Johanka z Arku a Robin Hood se vyhledávané autorské duo ve spolupráci s producentem Divadla Kalich Michalem Kocourkem rozhodlo zpracovat další atraktivní téma, které je důvěrně známé každému od školních let. Jako předloha velké výpravné show tentokrát posloužily Kiplingovy Knihy džunglí.

Diváci se mohou opět těšit na originální verzi klasického příběhu, postavenou na osobitém humoru Gabriely Osvaldové (70) a Soukupových podmanivých melodiích. Kdo si v něm zahraje, ale dosud není jisté.

Super.cz byl svědkem prvního kola konkurzů, kde se objevila řada známých muzikálových tváří. Každopádně je jisté, že třeba Michael Foret, který vypadl hned poté, co zazpíval, to nebude. Dál postoupila třeba Radka Pavlovčinová (35), David Gránský, Michaela Doubravová s přítelem Romanem Tomešem nebo Markéta Procházková. Premiéra je naplánována na září.

Reklama

Další články

Načítám