Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Nejen královny mají paláce. Rovněž matky některých slavných zpěvaček touží po životě v přepychu. A protože popová diva Beyoncé (42) svou maminku nesmírně obdivuje a miluje, jako poděkování se jí rozhodla koupit honosnou vilu za 113 miliónů korun.

Manželka rappera Jay-Z, která byla vychována v Texasu, je údajně těsně před uzavřením dohody o koupi nemovitosti, která leží v prestižní lokalitě Point Piney, a jejíž cena ještě před třemi lety dosahovala 385 miliónů korun.

Rezidence se pyšní šesti ložnicemi, šestnácti koupelnami, hernou, vířivkami, vlastním fitness, bazénem, kinosálem s koženými pohovkami, kulečníkem, proskleným výtahem, mramorovou podlahou, pozlacenými doplňky a mnohými dalšími vymoženostmi.

Design domu byl ovlivněn francouzskou a italskou architekturou s ozdobnými malbami na stěnách, ozdobným schodištěm a korintskými freskami na sloupech v interiéru.

Pokud budou Beyoncé a Jay-Z chtít svou maminku a tchyni navštívit, budou mít možnost svůj vůz zaparkovat do jedné ze čtyř garáží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám