Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak se zdá, floridské pláže na Miami celebrity jen tak neomrzí. Poté, co se tam nedávno slunila například kráska Nicole Minetti, která svedla i Cristiana Ronalda, nebo sexy modelka a dvojnásobná maminka Claudia Galanti, se k Atlantskému oceánu vydala i Alena Šeredová (46). Manžela Gianluigiho Buffona (34) ale musela nechat doma kvůli jeho pracovním povinnostem brankáře v italském fotbalovém klubu Juventus.

Doprovod však Aleně dělali hned dva chlapi - její synové Louis Thomas (5) a David Lee (3). Slunnou dovolenou si nenechala ujít ani Alenina sestra Eliška, a tak měla česká modelka o zábavu postaráno. Škoda jen, že Alena předvedla svou stále skvělou figuru ve dvojdílných pruhovaných plavkách decentního střihu, které možná zbytečně upozadily její pověstné křivky.

Rodilá Pražačka Alena vtrhla do modelingu již v patnácti letech a i díky své výšce 181 centimetrů se v roce 1998 stala první vicemiss České republiky. Ten samý rok na Miss World skončila čtvrtá. Tento úspěch předčila až v roce 2006 Taťána Kuchařová, která světovou soutěž krásy vyhrála.

Reklama

Další články

Načítám