Hlavní obsah
Článek

Jako by už takhle nebylo horko k zalknutí, pořadatelé pánské soutěže krásy Muž roku připravili pro všechny české dámy a dívky další horké chvilky. Do Prahy ve čtvrtek v 16:55 na jejich pozvání dorazil nejhezčí muž planety, pětadvacetiletý Brazilec Cesar Augusto Curti. A i pracovnice odbavovacích přepážek měly co dělat, aby se mu dívaly do pasu a ne na tělo! A to se přitom nesmí tento krasavec u nás zamilovat.

Česko má ve světě asi opravdu stále dobrou pověst, alespoň co se týče krásy něžného pohlaví. Jinak by asi nedostal Brazilec docela hustý zákaz. „Cesar neměl žádné speciální požadavky. Ale ze strany pořadatelů Mister International bylo plno podmínek. Máme ho například stranit alkoholu a chránit ho, aby se tu nezamiloval,“ směje se pořadatel Muže roku David Novotný, podle kterého je mladík nezadaný.

Cesar, jenž pochází z brazilského města Ribeirão Preto, ale v žilách mu koluje i japonská krev, se od svého vítězství nezastaví. Je nejen modelem. Živí ho i muzika (zpěv a skládání hudby), navíc je také uznávaným hercem v brazilských telenovelách. „Kvůli tomu, že Cesar odcestoval na Muže roku, zrušili poslední den natáčení. Někteří tamní herci nám prý pěkně děkují, že přišli o jednodenní honorář,“ prozrazuje Novotný.

Už odmala mladík překvapuje svým talentem například ve sportovní oblasti (třeba v bojových sportech) nebo v muzikálech. I v modelingu je úspěšný. Za sebou má mnoho kampaní pro významné světové firmy, mezi nimiž nechybí ani Giorgio Armani, Jean Paul Gautier nebo Calvin Klein.

Není divu, že pořadatelé českého Muže roku měli velký problém dostat ho do Česka. „Je velmi vytížený, museli jsme vyvinout maximální úsilí, ale nakonec se to podařilo. Přilétá ve čtvrtek v podvečer, v sobotu navštíví náchodský zámek, večer pak bude v porotě finále Muže roku. V pondělí pak zavítá do Poslanecké sněmovny,“ říká pořadatel pánské soutěže krásy, který podotýká, že Curti vyfoukl prvenství českému finalistovi Mister International a loňskému vítězi Muže roku Martinu Gardavskému. Ten sice na světě skončil druhý, přesto ale bude dělat v Česku svému pokořiteli průvodce. „Bydleli jsme spolu v hotelovém pokoji, stali se z nás bratři,“ osvětluje Curti.

I loni do Česka zavítal Mister International. Britský svalnatý instaletér Ryan Terry byl zděšený, když ho tehdy vzal do náruče chlípný český travestita.

Reklama

Další články

Načítám