Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) patřila na přelomu 80. a 90. let k našim nejnadějnějším populárním zpěvačkám. Ne nadarmo vyhrála třikrát Zlatého slavíka. Patřila proto k pravidelným hostům různých zábavných pořadů a my jsme pro vás našli opravdovou lahůdku.

Roku 1989 se Bartošová objevila v pořadu Jedeme dál po boku oblíbené herečky Heleny Růžičkové. Korpulentní Růžičková se stejně jako Iveta oblékla do princeznovských šatů, aby společně s Bartošovou zazpívala hitovku z Pyšné princezny Rozvíjej se poupátko.

Písničku samozřejmě zapěla Bartošová, která tehdy zpívala opravdu krásně, a navíc jí to moc seklo. Žádný pověstný kokrhel ani nesouvislé mumlání jste u ní rozhodně nemohli vidět.

V tandemu s Helenou Růžičkovou navíc vytvořily opravdu vtipné duo. Podívejte se na video, jak to princezny Růžičková s Bartošovou rozjížděly bok po boku v ulítlé estrádě.

Heleně Růžičkové vložili do úst zpěv Ivety Bartošové, který napodobovala svými typickými grimasami a posunky. V princeznovských šatech vypadala skoro jako macatá princezna Droběna, která sváděla prince Pavla Trávníčka v pohádce Tři oříšky pro Popelku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám