Hlavní obsah
Článek

Fanatický obdivovatel Ivety Bartošové (†48) Zdeněk Macura (49), kterému zpěvačka vrazila facku poté, co se mu marně snažila vysvětlit, že ho opravdu nemiluje, se prý cítí být obětí manipulace.

Ivetu prý neotravoval, protože ho zpěvačka sama chtěla vidět a říkala mu, že ho má ráda.

„Jestli teď říká něco o otravování nebo dokonce stalkingu, tak to mě hluboce uráží, jako by úplně zapomněla, co ona sama dělá a jak se citově vyjadřuje. Já nevím, proč to říká, možná je zmatená, co si má o mně myslet a je to jen taková obrana,“ napsal Super.cz zhrzený Macura, který partnera Ivety Josefa Rychtáře (65) označil za manipulátora.

„Pan Rychtář používá dvě hlavní manipulativní metody. Předstíraný spravedlivý hněv doprovázený fyzickou agresivitou, kterou ale chytře omezuje jen na facky, aby nedošlo k viditelnému zranění. Vytváří tak dojem, že on je ten, který má zrovna pravdu a ostatní se musí podřídit, že on je ten, který usměrňuje ostatní. Za druhé nedává druhým svobodný čas a prostor v rozhodnutích, ale tlačí je do kouta,“ míní Macura s tím, že podobnou metodu používají manipulanti v prodejních zájezdových akcích pro důchodce.

A právě díky manipulaci ze strany Rychtáře nemůže podle Macury Iveta pochopit, že je úplně normální dobrý chlap. Rychtář mu prý navíc údajně dluží peníze.

„Snažím se mít všechny lidi rád, i jeho, ale tohle by neměl dělat, ještě navíc má moje peníze, 50 tisíc korun, které se mi nesnaží vracet,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám