Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Cestovní kanceláře se na začátku roku předhánějí ve slevách a akčních nabídkách na first minute zájezdy. Navštívili jsme proto stránky www.dovolena.cz, největší cestovní agentury Student Agency, kde je nabídka termínů i zájezdů opravdu bohatá. Díky profesionálnímu přístupu prodejců jsme našli zájezdy během pár minut. O některé z nich se s vámi podělíme.

Řecko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

PANClub Hotel. Villa Maria je hezký, 3hvězdičkový hotel v centru Gouves, který se nachází pouhých 100 m od pláže. V centru Gouves cca 50 m od hotelu jsou kavárny, taverny a obchody. Hosté hotelu budou využívat All inclusive program v krásném 4hvězdičkovém hotelu Aphrodite Beach, který se nachází pouhých 5 m od hotelu Villa Maria (klienti musí projít cca 50 metrů od Villa Maria k hlavnímu vchodu hotelu Aphrodite Beach).

Egypt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pohodlný, komfortní hotel se skládá z hlavní budovy a bungalovů v rozlehlé udržované hotelové zahradě, přímo u široké písečné pláže. Doporučujeme náročnějším klientům, kteří upřednostňují vyšší standard všech služeb na místě, ideální podmínky pro windsurfing, vhodné i pro rodiny s dětmi. Poloha: 5 km od centra města Safaga, 200 m nejbližší obchody, kavárny a restaurace, 55 km od centra Hurghady, 50 km od letiště v Hurghadě.

Turecko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Skromný, ale velmi čistý hotel, příjemný a ochotný personál. Na hotelovou pláž se sice musí dojet autobusem, který jezdí přímo od hotelu, ale stojí za to. Strava vynikajicí, velký výběr nápojů při all inclusive. Hotel je téměř v centru, ale zároveň v klidné části. Nákupní možnosti začínají hned u hotelu. Bary a diskotéky v blízkosti, opravdu to tam žije. Tato dovolená je vhodnější spíše pro mladší nebo starší páry, ale hlavně pro ty, kteří nemusí animační programy. Velmi pozitivně nás překvapilo, že jsme poslední den pobytu mohli čerpat all inclusive až do odjezdu, ve většině jiných hotelů jsme dostali ráno maximálně snídani a to bylo vše. S dovolenou jsme byli velice spokojeni a tento hotel mohu vřele doporučit.

Další články

Načítám